samenwerking

Door samenwerking met diverse regionale en/of landelijke sociale partners werken we aan een gezamenlijk doel om mensen op te leiden richting reguliere arbeid.

Onze partners:


Samenwerken met …

1 juni 2021

In de Week van het sociaal ondernemen reiken we aan een aantal sociaal ondernemers ‘Powercertificaten’ uit. Dit doen we in samenwerking met Everyday Heroes. Het powercertificaat is een initiatief dat door de SROI-unit is genomen. Met als doel om opdrachtnemers (werkgevers) die met een SROI-verplichting te maken hebben de kans te geven om een deel van deze verplichting op basis van maatwerk in te vullen. Met de gelden die op deze wijze worden ‘geparkeerd’ bij Everyday Heroes kunnen wij vervolgens op diverse manieren kandidaten ondersteunen.

Vandaag ging onze collega Saskia Korevaar langs bij sociaal ondernemer Vimotec Production Partners en reikte het Powercertificaat uit aan Peter Visser en Annet Visser. Vimotec werkt voor diverse marktsegmenten en vervaardigt producten voor onder andere de grafische industrie, display industrie en diverse industriële sectoren. Vimotec ontvangt het powercertificaat, omdat het heel bewust werkplekken creëert voor mensen met een beperking of vaak grote afstand tot de arbeidsmarkt. Dit doet Vimotec door de werknemers op een persoonlijke wijze intensief te begeleiden op de werkvloer. Naast een duurzame arbeidsrelatie zorgt deze aanpak voor persoonlijke groei en stabiliteit bij de werknemers. Vimotec gaat nog nadenken waaraan het bedrag precies wordt besteed, maar dit wordt sowieso iets waarmee een stukje waardering naar alle werknemers wordt uitgesproken. WerkgeversServicepunt Baanbrekend Drechtsteden is een samenwerking tussen Randstad Nederland, UWV en de Sociale Dienst Drechtsteden en helpt werkgevers bij de ontwikkeling naar werk van inwoners in de Drechtsteden. Door het bieden van kosteloos advies, bemiddeling en begeleiding. Waar nodig wordt gezorgd voor ondersteuning van kandidaten op de werkvloer of praktijkgerichte scholing. #socialimpact #sociaalondernemen #inclusiviteit #diversiteit #WerkgeversServicepunt #BaanbrekendDrechtsteden #vimotec #sroi #breedoffensief #samenvoordeklant #arbeidsmarkt #iedereenteltmee #ontwikkelennaarwerk #regionalevisiesociaaldomein

Op de foto van links naar rechts: Saskia Korevaar- de Ruiter, Annet Visser en Peter Visser.

juni 2020


Korte film-samenwerking-moestuin